EGE ÜNİVERSİTESİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

ÖDEMİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

YAYIN ADI

YAZAR

KULLANIM İSTATİSTİĞİ

Süt kimyası ve biyokimyası

Gülderen OYSUN

0

Süt işleme mühendisliği

Gülderen OYSUN

Sıddık GÖNÇ

0

Süt endüstrisinde laktik asit bakterileri: Yardımcı ders kitabı

Sevda KILIÇ

0

Süt ve süt ürünlerinde kalıntı ve kontaminantlar: Yardımcı ders kitabı (Tercüme)

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Necati AKBULUT

ÇEV.: Cem KARAGÖZLÜ

0

Süt ve süt ürünlerinde iz elementler: Yardımcı ders kitabı (tercüme)

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Harun UYSAL

ÇEV.: Necati AKBULUT

0

Çiğ sütte patojen mikroorganizmalar: Yardımcı ders kitabı

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Sıddık GÖNÇ

ÇEV.: Sibel AKALIN

0

Laboratuvar tekniği

Cem KARAGÖZLÜ

Necati AKBULUT

0

Sağlık İçin Süt İçin

Candeğer YILMAZ

Harun Raşit UYSAL

Bilge ARDA

Cesur MEHENKTAŞ

Aslı AKPINAR

0

Kefir Sağlığıma Kefil

Candeğer YILMAZ

Harun Raşit UYSAL

Aslı AKPINAR

0

Gıda bilimi ve teknolojisi (2 adet)

Necati AKBULUT

Cem KARAGÖZLÜ

0

Süt ürünlerinde analiz yöntemleri

Gülderen OYSUN

0

Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu: Yardımcı ders kitabı

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Sıddık GÖNÇ

ÇEV.: Nayil DİNKÇİ

0

Manda sütü ve özellikleri

Özer KINIK

Oktay YERLİKAYA

0